5 Ağustos 2011 Cuma

Soruldu: Biz kimiz?

*04.03.2011 günü saat:18.58’de Aziz YILDIRIM’ın, Mehmet Levent KIZIL’ı aradığı;
   
Levent’in “Sema hanımın yanına gidiyorum ,…, o sizi arıyordu.. bulamamış hatta     cuma akşamı Ali YILDIRIM lar ..lar bize yemeğe gelecek sizi de davet etmek istiyordu Sema ” dediği, Aziz’in “Telefonum kapalı ondan,…, Kapattım tamam şimdi kapalı yine ÖBÜR TELEFON KAPALI YARIN AÇACAĞIM” dediği tespit edilmiştir. 

Soruldu : Sema isimli şahıs kimdir? Öbür telefonu kapatma sebebiniz nedir?
Serde Komiser Kolombo'luk yok ama eşek olsa, Sema isimli şahsın kim olduğunu anlar be arkadaşım. Şunu okuduktan sonra ilk işim google ablaya, Sema Abla'yı sormak oldu. Sema Kızıl yazınca arama motoruna bir de ne göreyim...

2 Ağustos 2011 Salı

-Daha daha naber?

-İyidir Savcı Bey. Aslında iç güveysinden halliceyim mi demeliyim bilemedim şimdi.
-Hep böyle tutarsız mısındır?
-Yok efendim, son haftalarda bir haller oldu bana.
-Varsa bir sıkıntın benle paylaşabilirsin. Sen paylaşmazsan ben dinletirim zaten. Biliyorsun di mi?
-Biliyorum Sayın Savcım. Sizde durumlar nasıl gidiyor?
-Alın bunu.

PS: Özaydınlı’nın, Aziz Yıldırım’ın şikeyle suçlandığı maçlarla ilgili olarak da ifade verdiği ve bu maçlara dönük bir çok iddianın sorulduğu ifade edildi. Özaydınlı’nın 5-3 kazanılan Buca maçı öncesi Yıldırım’la yaptığı telefon konuşmasında, “Durumlar nasıl gidiyor” sözüyle neyi merak ettiği de soruldu.

Kaynak: http://www.stargazete.com/spor/ozaydinli-ya-6-0-sorgusu-haber-370635.htm

31 Temmuz 2011 Pazar

Taşı gediğine koyan adam: Aurelio De Laurentiis

Kulübü Seri C'den alıp şampiyonlar ligine taşıyan Napoli'nin aykırı başkanı Aurelio De Laurentiis, 2011-2012 fikstür çekilişine gösterdiği sert tepki ile bir kez daha gündemde. Ülkenin en ünlü film prodüktörlerinden olan ve 7 sene önce kendini futbolun içinde bulan başkan, tam bir Napolili. Bu süreçte gediğine koyduğu lafların en iyileri ise şunlar:

10 . "Seni pataklamayacağım çünkü yaşlı bir adamsın."
Lazio ile oynanan ve iç sahada 2-2 biten maçın ardından teknik direktör Edy Reja ile soyunma odasında      hararetli bir tartışma yaşar. 

"Seni pataklamayacağım çünkü yaşlı bir adamsın, ama seni kovacağım."
9 . "İngilizler kötü yaşıyorlar, kötü yemekler yiyorlar ve kadınları..."
Premier Lig takımları tarafından istenen Marek Hamsik ve Ezequiel Lavezzi için İngiltere hakkındaki tecrübelerini şu şekilde paylaşır.

"Bir futbolcu ingiltere'ye gitmek istiyorsa, elbette ki gider. Fakat bilmeliler ki; orada kötü yaşıyorlar, kötü yemekler yiyorlar ve kadınları kıçlarını yıkamıyor."

8."Sporcu isen fahişelerle yatmazsın."
2009 senesinde Lavezzi ile Napoli'nin arası pek iyi değildir. Başkan, Napoli'den ayrılabileceği sinyallerini veren oyuncuya bel atlı vurur.

"Sporcu isen fahişelerle yatmazsın ve gece yarısı içki içmeye gitmezsin. Sabahın dördünde dışarı çıkan ve kaltaklarla beraber olan biri için elimden bir şey gelmez."

7."Donadoni, bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu söyledi. Neden kendisi satın almıyor?"
Aurelio De Laurentiis, 2009 yazında kendince doğru bir transfer politikası izlemektedir. Buna karşın, Donadoni medya aracılığıyla sol ayaklı bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olduğunu söylemekte ve bu durum başkanın hoşuna gitmemektedir.

"Donadoni bir orta saha oyuncusu mu istedi? Neden kendisi almıyor? Kendi satın alırsa bu çok iyi olacak! Donadoni ile Napoli'nin yolu 5 ay sonra ayrılır.

6."Avrupa Ligi mi? Bir boka yaramaz."
Napoli Elfsborg'u kendi sahasında mağlup etmişti ve Avrupa Ligi grubundan çıkma yolunda büyük bir avantaj kazanmıştı fakat De Laurentiis'in pek de umrunda değildi.
"Avrupa Ligi mi? Sepp(Blatter) ve Michel'e(Platini) bir boka yaramayan bu organizasyon için teşekkürler."

5."Berlusconi'ye karşı elinizden hiçbir şey gelmez."
Geçen sezonun ortalarında, özellikle Juventus karşısında kazanılan 3-0'lık maçın ardından Napoli'nin şampiyonluk şansı ciddi ciddi konuşulmaya başlanmıştı.
"Şampiyonluğa inanıyor muyum? Hayır inanmıyorum. Berlusconi, şampiyon olmak istiyor ve kazanmak için her şeyi yapar. Berlusconi'ye karşı elinizden hiçbir şey gelmez."

4."Sizin sorunuz benimle dalga geçmeye devam ediyor."
La Gazzetta dello Sport gazetecisi; Napoli'nin en önemli üç yıldızı Lavezzi, Marek Hamsik ve Edinson Cavani'nin satılıp satılmayacağını sorar.

"Benim yıldızlarım ayrılırsa, La Gazzetta dello Sport'tan bir medyumun bitmek bilmez çabaları sonucunda olacak. Sizin sorunuz benimle kafa buluyor."

3."Mazzoni aptallık yaparsa, onun taşaklarını keserim."
Transfer söylentileri Napoli oyuncuları üzerine dönmeye başlayınca, Lavezzi'nin San Paolo'dan ayrılma ihtimalini değerlendir.

"Eğer Mazzoni (Lavezzi'nin menajeri) aptallık yaparsa, onun taşaklarını keserim."
2."Messi bir ahmak."
Messi'nin Copa America'da oynaması üzerine başkanın yorumu:

"Messi, orada oynamayı kabul eden bir ahmaktır. Ben onun yerinde olsam, 'Benimle nasıl oynaması gerektiğini bilmeyen dört dangalak için oraya gelmem.' derdim."

1."Futbolu bırakıyorum. Hepiniz bok heriflersiniz."
2011-2012 Seri A fikstür çekimi sırasında; Napoli'nin şampiyonlar ligi maçı arifesine AC Milan maçının denk gelmesi üzerine, kura çekimini terk eder.

"Film çekmeye geri döneceğim. Herşeyin ayarlanmış olması rezalet ve İtalyan olduğum için utanıyorum."

PS: goal.com sağolsun benden önce çevirmiş ve yayımlamış ama ben buna bitirdikten sonra aydım:)  Bu kadar emeğe yazık diye silmedim. Kusuruma bakılmaya...