2 Nisan 2011 Cumartesi

Uche Candır, Yobo Adaydır

Eski Fenerbahçeli Uche Okechukwu ile kıyaslanmasının kendisine gurur verdiğini söyleyen Yobo, vatandaşını çocukluğundan beri izlediği ve örnek aldığı bir isim olduğunu söyledi.

Joseph Yobo: "Uche çok büyük bir oyuncuydu. O da Fenerbahçe'de oynamıştı, bunu biliyorum. Nijerya Milli Takımı'nın da uzun süre kaptanlığını yaptı. Uche'yi ben bir efsane olarak adlandırıyorum. Uche her zaman Nijerya tarihinin en iyi savunmacılarından biri olarak kalacak" sözlerini sarfetti.

Kaynak: Sporx

28 Mart 2011 Pazartesi

Düzen Kuramı #2

Ülkenin spor gündemi "Galatasaray Türkiye'dir" mesajıyla başlayan, Mekteb-i Sultani'nin bakkal hesabına çevirdiği oylamayla son bulan Mali Genel Kurul ile meşgulken, benim aklım fikrim fesatlıkta. Varsın Fenerbahçesiz kardeşlerim dertlerine yansınlar deyip asıl konuya geçmek lazım ancak hem boşboğazım hem de blog benim arkadaşım. Bir cümle etmeden şurdan şuraya gitmem...

Nedir bu Türkiye olma sevdası anlamadım gitti. 'Avrupa Fatihi' iken ülkenin batıya açılan penceresi olan koca kulüp, çok değil on senede havalandırma boşluğuna bakan vasistastan farksız hale getirildi.

Gelelim düzen meraklısı, düzenbaz hallerime. Düzen kuramı konusunda taksici Jerry’den mahir ağabeyler, işbu düzen Fenerbahçe’nin aleyhine ise tozu dumana katarlarken, aksi durumda sus pus oldular. Hem meydan hem de medya  boş kalınca düzme işi benim başıma kaldı.

Ocak ayında hamsiye, Şubat’ta kefale, Mart’ta ise kalkana doyan şu milletin, balık hafızasına sahip olmasına şaşmamak ve durmadan hatırlatmak lazım.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Trabzonspor maçının ardından devre arasında oyuncularının rakip Trabzonspor oyuncuları tarafından satılmışlıkla suçlandığını söyledi. Burak Yılmaz’ın ismini vererek, kaleci Serdar Kulbilge’ye ağır hakaretlerde bulunduğunu belirtti. 

İkinci yarı maç Alman kaleye döndü. ‘Dalya’ stresinden midir, yoksa genel hali midir bilinmez ama Umut Bulut ısrarla gol kaçırınca, devre arasında ruhsal darba maruz kalan kaleci Serdar daha fazla dayanamayarak sakatlanmak zorunda kaldı. 82. Dakikada yerini yedek kaleci Ramazan’a bıraktı. Ramazan’da 90’da filelerden topu çıkardı.

Tek satır haber, ceza kuruluna sevk edilen bir oyuncu, şaibe söylentisi oldu da ben mi kaçırdım?...



Muzicons.com