27 Nisan 2010 Salı

Selçuk Kadar Taş Düşsün Başınıza

Fenerbahçe, ligin bitmesine 3 hafta kala liderlik koltuğuna oturmuşken yönetim ve teknik heyet futbolcuların canını sıkmak için gönderilecek oyuncular üzerine çalışmaya başlamış. Bu tasarruflarını da maraton.com.tr'den mahir muhabir Burak Özkaya ile paylaşmışlar. Şu Selçuğu bir türlü gönderemediniz be güzel kardeşim.

Ya sabır...
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de sezon sonu takımdan gönderilecek isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı!..
 
Takımda revizyona gitmeyi düşünen sarı lacivertli yönetim ve teknik heyetin 6 futbolcuyla yollarını ayırması beklenirken, bu oyunculardan bazılarının takasta kullanılabileceği de gelen haberler arasında.
 
İşte Fenerbahçe ile sezon sonunda yollarını ayırması beklenen futbolcular: 
...
Kaynak: http://www.maraton.com.tr/haberler/102597/fenerde-6-yolcu.html
               HABER: BURAK ÖZKAYA
               burak.ozkaya@maraton.com.tr

25 Nisan 2010 Pazar

Burcu Hakyemez

Hakyemez kontenjanından spor camiasında yerini alan bu güzel kardeşimize, Allah akıl fikir ihsan eylesin.

Galatasaray'da top oynayan kardeşinin yüzü suyu hürmetine, Fenerbahçe Acıbadem ile Galatasaray'ın Avrupa mücadelesini aynı kefeye koyan Hakyemezler'den voleybolcu eskisi Burcu, bu sefer de voleybol federasyonu tarafından öğlen 12'de brunch niyetine oynatılan erkekler Türkiye Kupası finalinin ardından galip Ziraat Bankası'nın kaptanı Zafer Paşaoğlu'na sordu, ve cevabını aldı. 

Tebrikler Ziraat Bankası, eline diline sağlık Zafer Paşaoğlu.
 
B.H: Kıl payı kaçırdığınız lig şampiyonluğunun ardından, Türkiye Kupası'nı kazanarak Ziraat Bankası'na ilk şampiyonluğunu kazandırdınız. Ne söylemek istersin?

Z.P: (Tebessüm ederek...) Yok ligi kıl payı falan kaçırmadık, seriyi net kaybettik. Kupa için ise çok mutluyum, aileme armağan ediyorum...

PS: Erkekler voleybol ligi final serisi, Fenerbahçe'nin ikisi Ankara'da kazanılan, toplam 3 galibiyetiyle 3-0 sonuçlandı.