6 Mart 2010 Cumartesi

Fenerbahçem Benim

Yenilmez armada dedikleri bu olsa gerek. Kızlar 6'lı playoff maçının ilkinde bir Rusya deplasmanından daha 73 dakikada döndüler. Zarechie Odintsovo deplasmanından 3-0'lık sonuçla dönen Fenerbahçe-Acıbadem Cannes'ın ev sahipliği  yapacağı dörtlü finalin kapısını ardına kadar açtı.

Bergamo-Pessaro galibi, mutlak bir İtalyan ile oynayacakken Fenerbahçe, Güneş Sigorta'yı ilk maçta İstanbul'da mağlup eden bir diğer İtalyan Asystel Novara ise muhtemelen ev sahibinin rakibesi olacak.
 
3-4 Nisan tarihlerinde, Fenerbahçe futbol takımı için pekte hoş hatıraları olmayan Cannes'dan Avrupa Şampiyonu olarak yurda dönmesi olası olan bayan voleybolcular, Avrupa'nın 1 numaralı kupasında şampiyon oldukları takdirde Türk spor tarihinde ilk kez yaşanacak muazzam bir başarının altın palmiyeli aktrisleri olacaklar.

1 Mart 2010 Pazartesi

Sorun Uche'ye

Blog yazarımız Uche bloga adını veren Uche ile samimi çabaları sonucu irtibata geçmişti. Bu görüşmelerin birinde de bir röportaj sözü almıştı. Şimdi o röportajın zamanı geldi. Uche Uche'ye soruyor. Sizlerinde sormak istediğiniz birşeyler varsa yorum olarak bırakın soralım.