19 Nisan 2010 Pazartesi

Şampiyon Ol Kanarya...

Koskoca Mustafa Hoca, 4 stoper, 2 bek, 2 ön libero ile çıktığı maçın ardından mağlubiyete şaşırıyorsa hala, garip bir Fenerbahçe taraftarı olarak ben ne söylersem boş. Henüz saniyeler sayılırken müstakbel erkek babası, De Souza’ların en güzeli tavuk karası gözleri avlamış, ilk 60 dk’da Fenerbahçe gol haricinde 5 tane net pozisyondan yararlanamamış, kalecisi bir kez yere yatmamışken, 60 ile 75 arasında suni de olsa derbinin gereği olan  rakip takım baskısı ve kırmızı giyenin basiretsiz kararsızlıkları maçın önüne çıkarılmış canım “Fenerbahçe Medyası” tarafından.

Hadi ben o medyanın ne “mal” olduğundan haberdarım ama size ne oluyor güzel kardeşlerim. Ülke futbolundan rakibini ısıran savunma oyuncuları geldi geçti. Bu küçük dünyada üç gün sonra aynı formayı giymesi muhtemel rakip forvete pandik atan milli oyuncular gördü gözleriniz. Futbol hayatı boyunca onlarca kez haksız penaltı alan, rakibinin hakkını yemeyi oyun stili haline getiren adam milyonlarca futbolseverin gönlünü kırdı… Hangisi bu kadar infial yarattı daha önce???

Her on kaleciden dokuzu maç başlamadan önce topuğu marifetiyle penaltı noktasını eşeler, Rüştü Reçber dahil. Olası bir penaltı atışında kendilerine avantaj sağlamak için yaptıkları bu hareket, Melihler’den Gümüşbıçak’ın bunca sene dikkatini çekmezken, özne Fenerbahçe olunca kartal oluverdi birden. O kartal oldu kalanları aslan, bu sefer Bilica üzerinden Fenerbahçe linç girişimi yine yeni yeniden sahnede.

Oyun bildik, suflörler aynı. Bizden dahil olan oyuncular bile var artık...

Hiç yorum yok: