9 Şubat 2010 Salı

"İmam Osurursa..."

“Şimdi ben bundan sonra Koray Gençerler'in gösterdiği bütün kartları yakından takip edeceğim. Neden edeceğim: Bilica yüzünden... Bilica Sivas'ta oynarken hakikaten zavallıydı, durmadan sarı kart, kırmızı kart görüp, atılıyordu. Fenerbahçe'ye geldi dokunulmazlık kazandı adam!..” demiş hazret.

Bir yandan Fenerbahçe nefretinin gözlerine indirdiği perde, öte taraftan tekaüt haddinin dolmasına sebep yılların yorgunluğundan ötürü zihindeki bulanıklar kabulüm ancak bu muhteremin yeni yetme bir danışmanı da mı yok yanında hatalarını düzeltecek?

Sivas’ta iken durmadan kartlar gören, Fenerbahçe’ye gelince dokunulmazlık kazanan adamın gördüğü kartlar, Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesine göre şu şekilde;

Sivasspor formasıyla 39 maçta, 4 sarı ve 1 kırmızı kart (çift sarı kartın ardından) gören oyuncu, Fenerbahçe forması ile çıktığı 22 maçta şu ana dek 6 sarı kart görmüş durumda, kısmetse Bursa deplasmanında ilk kırmızı kartını görerek hem kasaplara savaş açan başkanının, hem de “hazretin” çabalarını karşılıksız bırakmayacak.  

KAYNAK

2 yorum:

Puskas dedi ki...

Zıçan adam :)

Okechukwu dedi ki...

Özlemişmisin:)