28 Mayıs 2009 Perşembe

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Babayı alırsın inşallah

Fenerbahçe Vs. El Amin

9 oyuncusunun skora katkı yaptığı, 5 oyuncunun ise çift haneli rakamlara ulaştığı bir takımı El Amin'in eline bakarak mağlup etme hayali nedir Allah aşkına?
Sunter'in "Harlemvari" takımı daha ilk maçtan El Amin kozunu da oynamasına karşın Tanjevic'in Solomon dahil kontrollü basketbolu tercih eden ekibi karşısında biçare kaldı.
Daha zor geçmesini beklediğim seri hakkında ilk maçı izledikten sonra fikrim değişti. Yarın Ankara'da oynanacak ikinci maçta El Amin üzerine kurulu düzen devam ederse 0'a karşı biten bir yarı final serisi izleyebiliriz.

25 Mayıs 2009 Pazartesi

TD Şansı

"Ballı Mustafa" klişesine oldum olası taraf olmamışımdır. Mustafa Denizli'ye karşı Fenerbahçe yıllarından kalma sempatim dışında, çalıştırdığı her takımda başarılı olan bir teknik adamın performansının tesadüf ya da şans ile açıklanmasının kulağa pek mantıklı gelmemesi ballı tarafta olmamamın sebepleri.
Ancak ezeli rakibin müstakbel gol kralı Çek golcü Baros yanına Sabri'yi de alıp Rüştü'yü karşısına almışken golü kaçırırken, yarı sahayı geç(e)meyen Beşiktaş bir duran topta göbek seviyesindeki topa kafa vurmaya teşebbüs eden Bobo'nun Topal'a tuşlatarak aldığı sayıyı görünce Mustafa Hocam gibi bende tebessüm ettim.
Şanslı Beşiktaş mı, Denizli mi bilmiyorum ancak ilahi güçler bu sene Beşitaş'ın yanında...

Ziya Şengül'ün temennisiyle bitirelim postu;

"Allah tüm teknik direktörlere Mustafa Denizli şansı versin."