18 Nisan 2009 Cumartesi

10 Haftalık Enerji Boşalımı

Ankaraspor 1-0 Fenerbahçe

Bakmayın siz başlığa, Kocaman maça Gökçek'in kucağındaki yavruyla bile başlasa bu Fenerbahçe maçı kazanamaz, Aykut'un kontrol futbolu adı altında oynadığı etkisiz paslar üzerine kurulu saçma oyun ise hiç bir şey üretmezdi . Futbol tanrıları Mehmet Çakır'ın ayağına kudret verdide en azından gol oldu bu saçma maçta.

17 Nisan 2009 Cuma

6 sarı 1 kırmızı

Ülke topraklarının son senelerde yetiştirdiği tartışmasız en büyük yıldızlardan biridir Arda Turan. En yeteneklisi mi diye soracak olursanız belki evet amma velakin en büyüğü mü diyecek olursanız hayır. demişiz bol keseden attabildiğimiz günlüğümüzde bundan 3 hafta kadar önce.
Malum derbinin ardından yedirilmeye çalışılan "...aslında Arda iyi çocuk, bir an kendini kaybetti..." senaryosu üzerine aşağıda okuyacağınız rakamları toparlamak için ancak vakit bulabildim.
Arda Turan Fenerbahçe karşısında ilk kez 2003-2004 sezonunda Galatasaray Paf takımı formasıyla mücadele etti ve elbette ilk maçın heyecanıyla kartsız tamamlayamadı maçı. İlk maçın bahanesi heyecan, son maçın ki ise ağır tahrik olsun...Arada kalanları sizler doldurun.

* 2005-06 sezonunun bir bölümünü Vestel Manisa'da kiralık geçiren Arda Turan, o sezon hem Manisa formasıyla hem de Galatasaray Paf takımı formasıyla çıktığı Fenerbahçe maçlarında kart görmeyerek sevenlerini üzmüş.

Beat LA #2

Eşleşmeler yukarda, el emeği göz nuru playoff ağacım aşağıda...


basın üzerine belki büyür

16 Nisan 2009 Perşembe

Göster Bakalım Amcalara Pipini

6 futbolcuya toplam 18 maç ceza kesen PFDK, tribüne oynayan futbolcu misali kamuoyuna hoş gözükmek için kuru yaş ayırt etmeksizin bulduğu parmağı kökünden kesmiş.

Fenerbahçe Spor Kulübü ise bu komediye Volkan Demirel'in edep yerleri ilgili radyoloji raporlarını resmi internet sitesinden yayınlayarak yeni bir parodiyle katkıda bulunmuştur.
Olurda tahkim kuruluna itiraz edilir vede yetkili kurul raporlara inanmayıpta görmek isterse Volkan'ın maslahatı...İşte o fena.

Mustafa Denizli diyorsa, olur!..(4-4-2)


Bu sabah farkettiğim ilginç bir durumu paylaştıktan sonra açıklanan cezalara ilişkin bir şeyler karalarım belki ama önce 4-4-2...
Uche bugün ne yazmış diye merak edipte blogu ziyaret eden bir kardeş, futbolu sevenlerin dergisi FourFourTwo'yu da bilir elbette. Bu sabah işe gitmeden önce 1 Nisan'da çıkar çıkmaz edindiğim derginin (...nedense bu acelem.))) son harfini de okuyup ayın yarısını henüz geçmişken derginin tümünü bitirmiş oldum.
Dergiyi diğer kardeşlerinin yanına bırakıp çıkmadan önce; derginin ön ve arka kapaklarının birleştiği sırtında yazan mesaj gözüme ilişti.

Mustafa Denizli diyorsa, olur!..


5 Nisan'da Mustafa Denizli başlıklı bir post yazıp, Mustafa Denizli söylüyorsa bir bildiği vardır... diye bitirdiğim vakit derginin sırtına ulaşamamıştım henüz. Kamuoyuna duyurulur.

PS: Bir önceki ayın saklı gizli mesajı Zeki Önatlı'nın Süleyman Seba ile ilgili söylediği bir cümleydi yanılmıyorsam. Ali Ece'den mi çıkıyor bu mesajlar nedir...

15 Nisan 2009 Çarşamba

King

"Tekrar Fenerbahçe'de olmaktan ve Fenerbahçe taraftarının önünde oynamaktan çok mutluluk duyacağım. Performansımın yüzde yüzünü Fenerbahçe'nin başarılarına yansıtmak için buradayım. Sakatlık yaşadığıma dair birçok haber çıktı ancak hiçbir sakatlığım yok. Bir an evvel sahada mücadele etmek istiyorum."


http://www.ntvmsnbc.com/id/24957304/

Salı Sallandı, Teknosa Sallanmadı

Ben "Teknosa" olsam bir daha Türkiye Basketbol Federasyonu'nun kapısının önünde dahi geçmem.
Erkekler 1.liginin yayın hakkı için doğru düzgün müşteri bulmayı beceremeyen federasyon, bayanlar Türkiye kupasının isim hakkını hasbelkader satıp sonrada aman sakın bir daha bize destek falan verme dercesine kupa finalini Salı günü öğlen 3 buçuğa koyunca insan olanın ağzı açık kalıyor.Kayseri'de gerçekleşen 8'li finalde her şey yolunda gitmiş, finale iki ezeli rakip çıkmışken tribünde yerini alan Aziz Yıldırım kadar saygı gösteren başka kimse yoktu sanırsam bu turnuvaya.

Fenerbahçeli kızlar üst üste 6. son 11 senede 9. kez kazandıkları kupayla başkanlarının emeğinin karşılığını fazlasıyla verdiler. Darısı lig şampiyonluğuna...

13 Nisan 2009 Pazartesi

Arkasspor 0-3 Fenerbahçe 3-0 Galatasaray

Bayanlar Voleybol Ligi yarı final serisinde karşılaşan kızlar kavgasız dövüşsüz 3-0 sonuçlanan maçların ardından 2-0 öne fırladı. Eczacıbaşı-Türk Telekom serisinin galibi ile karşılaşacak kızlar yarınki maçı kazandıkları takdirde rakibini beklemeye başlayacak.

Galatasaray 0-3 Fenerbahçe

Dün rezil derbinin ardında kalan müthiş bir başarı haberi İzmir'den geldi. Arkasspor karşısında serinin son maçında bir önceki maç kötü oynayan libero Serkan'ın ve Arslan'ın iyi oyunuyla maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe erkeklerde finale yükselmeyi başardı.

Arkasspor 0-3 Fenerbahçe

Futbol Fahişeleri ve Mavi Gömlekli Muhabbet Tellalı

"Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılamaz. İdrak ve zeka, ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka ve kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Belözoğlu

Bir Sebepte Benden

Estudiantes Ruhu

Kısmetli Sarbi

Meslek Hastalığı : Eyyam

Arda Turan

İlk paragrafın sahibini tanımayan, tanıyıpta tanımamazlıktan gelen o kadar çoğaldı ki ülkede oynanan oyunun adına spor demeye utanır hale geldik.
Madem ipin ucu kaçtı, verelim vesikalarınıda hastalıklı ruhlarını kontrol edebilme ihtimalimiz olsun.

12 Nisan 2009 Pazar

Tutun Arda'yı



Gücü tükendiği vakit Hasan Şaş misali kendi tribünleri tarafından ıslıklanması, yada bir başka ağabeyi Emre Belözoğlu misali yalandan bir kaç takım dolandıktan sonra 3 kuruş fazlasına o rakip taraftarların önünde eğilmesi beni şaşırtmayacaktır peşin peşin söyleyeyim.
Bugün en büyük Galatasaraylı olan Arda, yarın "Arda cimbomun anasını..." sinkafına gülerek yanıt vermesin yeter bana.

Vur Vur Vur

Galatasaray 0-0 Fenerbahçe

Hissi Kablel Vuku (6. His)

Eskiden rüyaya yatardım artık teknolojiden yardım alıyorum. Bu da iş mi kardeşim diyenler olacaktır haklı olarak ama emin olun rüyaya yatmamdan daha gerçekçi.Rüyalarda golü hep ben atardım...
Kornerden gelen topa ön direkte Semih vurdu durum 1-0 oldu,
Volkan çizgiden çıkardı skorun eşitlenmesine izin vermedi,
İnanmazsınız ama 2. korner golünün sahibi hem de kafayla Belözoğlu oldu.

Galatasaray 0-3 Fenerbahçe

Fenerbahçe Paf takımı Galatasaray'lı akranlarını Florya Metin Oktay Tesislerinde 3-0 mağlup etti. Maç 3-0 olduktan sonra sinirlerine hakim olamayan Galatasaray'lı Onur Arıkan takımını 10 kişi bırakarak; yaş,cinsiyet,branş gözetmeksizin bu mücadelenin gerilimini ispat etti.
Maçla ilgili ilginç bir başka tespit ise Fenerbahçeli gençlerin buldukları 3 golünde maçın 2. yarısında kazanılan duran toplardan gelmesi. Boca Juniors altyapısında çocuklara ezberletilen 4-4-2 veya Barcelona takımının tüm yaş gruplarının 4-3-3'e programlanması misali bizim altyapıda duran toplara özel bir önem gösteriliyor belkide.
Şenol Çorlu ve ekibinin planlı çalışmalarının A takıma oyuncular kazandırması kazanılacak şampiyonluklardan ziyadesiyle önemli ancak rakip Galatasaray olunca galibiyetin tadı her şeyin önüne geçebiliyor.