11 Nisan 2009 Cumartesi

Çubuklu Kazansın

Yarı final serisinin 4. maçı bu akşam İzmir'de oynanacak. Seride 2-1 önde olan Fenerbahçe kazanırsa İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin finaldeki rakibi olcak aksi halde Pazar günü serinin kesinkez son maçı oynanacak.
Benim aldığım duyuma göre Amerikalı pasör çaprazı Billings idmanda sakatlanmış ve yerine genç Emre Batur oynayacakmış. Ellerine kuvvet...

Arkasspor 18:30 Fenerbahçe

Sonuç: Arkas 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmayı bildi.Seri başa döndü...

9 Nisan 2009 Perşembe

Çalsın Sazlar Oynasın Kızlar

Galatasaray Fiba Eurocup şampiyonu...
82-61

La havle...

650 TL
Resimdeki kalem tam 4 üniversite adayı öğrencinin başarı anahtarı olmuştur;
2`Si ODTÜ!
1`i ANKARA Üniversitesi!
1'i Ege Üniversitesi!
Olmak üzere tam 4 öğrenciyi başarıya götürmüştür.Bu kalem dedem ile birlikte hacıya gidip gelmiştir dedem bunu benim sınavda başarlı olmam için bana hediye etmiş ve hacıya gidip gelirken kutsal topraklarda yanında bulundurmuştur. Geçen yılki sınavın ardından kalemi, sınavı kazanan kardeşimden geri alıp uğurunu paylaşmaya karar verdiğimden ötürü şu anda satılıktır!
*Değerinde kesinlikle pazarlık payı yoktur.

http://www.sahibinden.com/ugurlu_kalem!-56WQQaXQQ13370778WQQpXQQdisplayitem&keyword=uğurlu%20kalem

Allahım sen akıl fikir ihsan eyle garip kullarına.

7 Nisan 2009 Salı

"Arkas"ı Yarın

Fenerbahçe 3-1 Arkas

Fenerbahçe seride 2-0 öne geçti ve muhtemel son maç yarın bir kez daha TVF 50. Yıl salonunda saat 20:30'da.
Haydi maça...

6 Nisan 2009 Pazartesi

"Takibasyon "

Canım benim yaa, her hafta daha bir zenginleşiyor kelime dağarcığımız sayesinde.

Batuhan'ın gece kaçamağından bahsederken eskiden gazetecilerin onu çok sıkı takip ettiğini anlattı büyük usta Sergen Yalçın "takibasyon" kelimesiyle. Çok beğenmiş olmalı ki 30 saniye içinde iki kez kullandı.

SY: " Benim zamanımda çok takibasyon vardı yaaa..."

King Solomon

O orda kralsa...

...sen de burda kralsın.
Gel Solomon geel geel gel...

BelediyeSpor

Yerel seçimlerin ardından belediye destekli spor kulüplerinin hali vakti ne olacak diye bir bakınca çoğunun durumunda bir değişiklik olmadığını gördüm. Adı süper kendi beter 1. futbol ligimizde hepimizin bildiği Gökçek destekli Ankaraspor ve Kadir Topbaş'ın takımı İstanbul Büyükşehir Belediye kulübü ucu ucunada olsa Akp desteğiyle yollarına devam ediyorlar.
Bank Asya 1 . Lig ekiplerinden Güngören Belediye ve Gaziantep Büyükşehir Belediye futbol takımları Akp ile girdikleri seçimlerden yine aynı partiyle çıktılar. Düşme potasındaki Güngören'in liglerin bitmesine 5 hafta kalmışken siyasi desteğe oldukça fazla ihtiyacı olacak.

Beko Basketbol Ligin'de de durum pekte farklı değil. Akp'nin seçim yatırımlarından Kepez Belediye ve Chp'nin Aliağa ahalisine hoş görünmek için desteklediği Aliağa Petkim seçimleri başladıkları gibi bitirdiler. Büyükşehir Belediyesi destekli iki güney ekibinden ise Mersin Büyükşehir Belediye Chp ile yoluna devam ederken, bu yarışta tek fireyi Antalya Büyükşehir Belediye ile Akp verdi. Chp Antalya'da ipi göğüsledikten sonra Saklıkent'in karları umarım Doğan Hakyemez'in başına yağmaz.

5 Nisan 2009 Pazar

Mustafa Denizli



Bülent Uygun'un onca antipatik duruşuna ve manasız söylemlerine karşın, Fenerbahçe'nin ipi göğüsleyememesi halinde Sivas'ın şampiyonluğunun Türk futbolunun bütün dinamiklerini değiştirebilme ihtimali sebebiyle gönlüm Sivasspor ile olmakla birlikte Mustafa hocanın takımının şampiyonluğuna da onun adına sevinirim sanırım.

Mustafa Denizli'nin ülke futbolunun en önemli teknik adamlarından biri olduğunu peşin peşin belirttikten sonra Fenerbahçe teknik direktörü olduğu yıllarda düzenlediği bir basın toplantısını tamda şu meşhur 26. hafta tamamlanmak üzereyken paylaşmak istedim.

Mustafa Denizli söylüyorsa bir bildiği vardır...