18 Aralık 2009 Cuma

Yiğidim Aslanım


Türkiye Basketbol Federasyonu resmi sitesinde ceza indirimi müjdesini Ömer Onan'ın Jasaitis'e yaptığı bu savunma resmi eşliğinde vermeyi uygun görmüş. Zaten aşağıda yaşananları görmüş olsalar idi cezayı indirirler miydi?...



Elbette indirirlerdi...

Ne olmuş yani, iki tıfıl sahaya dalmış. Biri benchte oturan genç irisi basketbolcuları görünce vurmaktan son anda vazgeçmiş, bir diğeri arkadan usulca yaklaşıp Kinsey'in enseye şaka mahiyetinde bir şaplak indirmiş. Sonra Kinsey sinirlenince pişman olup, olay daha fazla büyümesin diye ayaklarını kıçına vurdura vurdura kaçmış.

Elin Amerikalısı kindar tabi, kovalamış günahsız sabi sübyanları. Yakalasa napcak belli belirsiz. Bide utanmadan, tek günahı 2 metreden Fenerbahçeli basketbolcuları bozuk para ile vurmaya çalışmak olan güzel kardeşin ağzını burnunu çarşamba pazarına çevir sen soyunma odasına kaçarken.

Az bile sana 2 maç Kinsey efendi. Galatasaray'dan indirilen 2 maçı sana versinler. Arsız adam...


2 yorum:

Fabio Luciano dedi ki...

5 hafta sonra da 15 puan eklerler.ondan sonra sen sağ ben selamet.

jasaitis mi o resimde ki?iyi baktın mı uche?emin misin?

Okechukwu dedi ki...

Eminim be fabio...
ama ben olayı çözdüm, bizim efes pilsen serisinde sahaya giren arkadaşlar delikanlı gibi saldırdılar, en azından yaptıkları hatalı eylemin varsa bir şerefi ondan geri kalmadılar.
bu olayda sahaya dalan yalandan delikanlılar, götlerine baka baka kaçınca kamuoyunda taraftar mazlum, onlara saldıran oyuncular haksız gibi bir izlenim oluştu.
federasyon napsın, indirecek tabi kamuoyu üzülmesin diye.
bugüne kadar hep indirmediler mi zaten?