20 Ekim 2009 Salı

Uche'den Haberler

Geçtiğimiz hafta Uche'ye Acun Ilıcalı'nın Devler Ligi turnuvasında onunda oynamasını istediklerini ancak ona ulaşamadıklarına dair bir mail atıp, o bahaneyle halini hatrını sormuş idim. Cevabı aşağıda, Uche severlerin bilgisine.

Takip edenler hatırlar, Uche kardeşiyle beraber lisanslı Fifa menajerliği yapmakta ve bu sebepten bol bol maç izlemekte. Mısır'da düzenlenen U20 Dünya Kupası'nı izledikten sonra milli takımımızında katılacağı ve Nijeryanın evsahipliğinde 24 Ekim'de başlayacak olan U17 Dünya Kupası'nı takip etmek için memleketine dönmüş. Yakın zamanda İstanbul'a geleceğini söyleyen Uche, fırsat olursa Acun'un turnuvada oynayıp eski arkadaşlarını görmek isteyeceğini eklemiş. Rıdvan Dilmen'e ve hepimize de selamı var.

Hi. Sorry for my late reply and sorry that i have not come back yet.
I have been very busy. I just came back from egypt for the under 20 world cup and getting ready for the under 17 world cup which NIGERIA will host this month.
I hope to come back soon.
Please when is the tournament going to start in istanbul and how long will it last? Maybe i can try to make it, i would love to play in it and also meet other former players that i have not seen for a long time.
Waiting to hear from you again.
Thanks and say Hi to RIDVAN and everybody from me.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu şaka mı?

Okechukwu dedi ki...

niye şaka olsun?

Adsız dedi ki...

Uche'yle irtibata geçmek çok normal değil de o yüzden :)

Okechukwu dedi ki...

Uche'yi kardeşi kadar sevmeside bir insanın pek normal değil zaten:)
Bildiğin Uche... Bloga onun isminin verilmesi,benim taraftar olarak samimiyetim, onun da iyi bir insan olması hesaba katılınca irtibata geçilebilirmiş öğrenmiş oldum.
Cevaplar biraz geçte gelse, yanıtlıyor sağolsun maillerimi.
U17 başladı Nijerya'da, o sebepten şu sıralar tahmin ederim oldukça meşgul.