16 Ekim 2009 Cuma

Akıl Oyunları

Geçtiğimiz sene derbi vakti yaklaşırken izlenen politikayı hatırlar çoğumuz. Varsa hatırlamayanlar ister Buyursunlar burdan okusunlar, olmadı gs store'a uğrasınlar...

Baktılar ki işe yaramadı o yöntem, bu sene strateji değiştirip alttan alalım demiş Galatasaraylı kardeşler. Köşe Galatasaray Tv, maşa Barış Özbek, ayşe Son Pas Programı'nın sunucusu, meşe tabiki Fenerbahçe.
Trabzonspor maçı ligdeki puan farkının fazla açılmaması açısından da önemli, zira şu anda Fenerbahçe’yle aramızda beş puanlık bir fark var. Trabzonspor maçından sonra da araya Avrupa kupası maçı girecek ama onun ardından da Kadıköy’de Fenerbahçe maçı var. Bu müsabakayla ilgili adım adım düşünmek gerekiyor diyorsun ama, her Galatasaray taraftarının aklı fikri şu anda bu maçta. Bir sonraki hafta bütün Türkiye’de hayat duracak, sen de artık bu atmosferi gayet iyi biliyorsun zaten. Her derbi çok önemli olsa da Galatatasaray-Fenerbahçe maçlarının yeri apayrı... Kadıköy’de son dönemde Galatasaray’ın başarılı olamadığını da düşünürsek, bu sene sizlerden beklenti çok büyük. Neler söylemek istersin?

Biz oraya her zaman kazanmaya gidiyoruz. Benim burada üçüncü senem oldu ama henüz orada kazanamadım. O atmosfer anlatılmaz yaşanır ve benim için de güzel anıları var. Türkiye Kupası maçında berabere kalarak avantaj yakaladık ve bunu kullanarak tur atladık, bu bizim için güzel bir şeydi. Orada bir beraberlik de güzeldi, ama artık orada kazanma duygusunu da yaşamak istiyoruz. Arkadaşlarımız arasında da bu maçı şimdiden düşünenler var ama bence bu çok doğru değil. Çünkü her maç önemlidir, her maç üç puan değerdinde... Tabi bu durum Türkiye’de ve Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde başkadır. Üç puan önemli değil, kazanmak önemli. Biz bu maça çok iyi hazırlanacağız, elimizden gelenin fazlasını da vereceğiz. İnşallah üç puanı alıp, oradan döneceğiz.

Hiç yorum yok: