8 Temmuz 2009 Çarşamba

Roy Beerens

Sırf forma istikrarı sebebiyle sempati duyduğum takımlardan biridir Heerenveen. Bunun yanı sıra Avrupa'nın en tüccar ekiplerinden biridir de Hollanda takımı. Daha önce konuya ilişkin bir araştırma Hollanda eksperi Flying Dutchman imzasıyla yayınlanmış.
Jon Dahl Tomasson, Ruud Van Nistelrooy, Klaas Jan-Huntelaar, Afonso Alves, Miralem Sulejmani gibi 3 kuruşa aldığı bir dolu oyuncuyu ya Hollanda'da ki ağabeylerine satan Hererenveen ya da en son olarak Danijel Pranjic'te olduğu üzere Alaman Ağası Bayern Münih gibi Avrupa'nın paradan puldan yana sorunu olmayan ekiplerine gönderiyor cilalayıp parlattıklarını.
Hollanda'da hazırlıklarını sürdüren Sivasspor hazırlık maçında Heerenveen ile karşılaşınca Hollanda ekibini ve transfer politikasını masaya ufaktan yatırmış olduk. Sivas'ı kaşla göz arasında 5'lik yaparken ikinci yarı oyuna giren Roy Beerens sol bek Hayrettin'i en az 5 kere bakkala gönderdi. 1987 doğumlu Hollanda'lı kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon 2'si kupada toplam 11 gol atmış. Tok satıcıdan oyuncu alabilirim diyenlere duyurulur...

Hiç yorum yok: