7 Temmuz 2009 Salı

Karadeniz Pide ve Döner Salonu

3 gündür malum sebepten dolayı haşlanmış patates yemekten gözüm döndüğünden midir, yoksa geçtiğimiz haftasonu Beşiktaş Çarşı'ya yolum düşünce ayaklarım eski günleri yad edercesine gayriihtiyari beni dükkana doğru sürüklediğinden midir bilinmez ancak Karadeniz Dönercisinin Damak Tadı altında bu zamana dek çoktan yer alması gerektiği aşikar. 3 katlı bu küçük dükkanda öğlen saatlerinde döner yemek için sıra beklemeniz gerekir. Akşam üstü canınız döner çekerse muhtemelen geç kalmışsınızdır. Pazar günleri kapalı olmasına içerleyebileceğiniz dükkanda benim tavsiyem açık ayran ve yanında pide döner.

1 yorum:

tozlu parkeler dedi ki...

Döneri nefistir.
Harbi et döner, etin yağı kıvamında ne öyle vıcık vıcık ne de kuru.
Etin lezzetinden anlıyorsunuz samanla beslenen hayvanlardan değil bol bol otlatılmış hayvanlardan elden edilen etle yapılıyor döner.
Tatmadan ölmeyin.