7 Şubat 2009 Cumartesi

Biat Et ki Milli Olasın

Bizim tribünler kolay kolay genç oyuncuları kabul edemez. 2003'de Ümit Milli Takım kadrosundan transfer edilen oyunculardan hala Fenerbahçe kadrosu içinde kalmayı başarabilen sadece iki oyuncu var, Volkan Demirel ve Selçuk Şahin. Volkan'ın onca eleştiriye karşın şansı Fenerbahçe futbol takımının Türk kaleci konusunda ki tutarlı ve ısrarlı tavrı bu kabulüm de, Selçuk'un oynadığı mevki ve ileriye oynama ısrarına karşın hala bu kadronun içinde yer alması inanılmaz bir durum.

Mücadelesi her daim aynı standartta olan Selçuk, modern futbol dedikleri illetin bir orta saha oyuncusunda aradığı bütün meziyetlere sahip olmasına karşın özellikle iç saha maçlarında kazandığı topu en yakınındaki arkadaşına ileten ön libero olmak yerine (Bknz. Mehmet Topal), topu hücuma efektif sokmak niyetiyle kaybettiği toplardan dolayı ıslıklanan olmayı tercih etmiştir.Şükürler olsun bu sene derbilerde iki ön direk golü atınca, kara kaşlı kara gözlü oldu Fenerbahçe taraftarının da gözünde ancak Kazım Kazım'ın çağırıldığı milli takıma seçilebilmesi için hala ciddi bir eksiği var sanırım.

1 yorum:

Puskas dedi ki...

Fatih Tekke varken Batuhan-Mevlüt, Yıldıray varken Tümer'in seçildiği bir milli takım bu.

Trabzonlular da Egemen seçilmiyo diye isyan etmiş.Onlar da haklı. Gökhan Zan'ın olduğu milli takımda, Galatasaraya geldikten iki gün sonra milli takıma çağrılan Emre Güngör ün olduğu milli takımda Egemen yok.