25 Ocak 2009 Pazar

Buna da Şükür

Aşk Tutulması'nı izlediğimden bu yana mevcut uğurlarıma yenileri eklendi. Maç öncesi yazımda muhtemel yağacak olan yağmurun hikmetine bereketli bir maç olmasını temenni ediyorum demiş ve öğleden sonra balık yemek için aşağıdaki balıkçının yolunu tutmuştuk. Trabzonspor niyetine hamsi hayaliyle evden çıktık ancak tekir aklımızı çeldi dükkana girince. Atatürk Caddesindeki Küçükyalı Balıkçısının taze balıklarının ve ağızda eriyen kalamarının reklamını yaptıktan sonra gelelim maça...

KÜÇÜKYALI BALIKÇISI 2

Adres: Atatürk Caddesi No:41 (Carrefour Express yanı) Küçükyalı İstanbul

Tel: 0216 489 13 63


Akşama kadar gözüm havada yağmuru bekledim.Yağmur geciktikçe kafamdaki acabalar çoğaldı. Maç öncesi kadroyu görünce Emre'ye rağmen içime sindi çıkan 11. İlk 20 dk karşılıklı ataklarla ortaya çıkan muhteşem mücadele iştahımı kabarttı. Dakikalar ilerledikçe haddinden fazla yüklendiğimiz ve geride bırakılan boş alanların gol geçiktikçe başımıza çorap öreceği aşikar olmaya başlamıştı.İlk yarı nispeten ortada geçerken takımın en iyi isminin Volkan Demirel olması endişelerimizi arttırdı.İkinci yarıya kötü oynayan Uğur'un yerine Kazım'la başlanması hocanın maça müdahil olması olarak algılandı tarafımdan ve umut tazeledim. Emre Belezoğlu'nun dikine oynamak konusunda müzminleşen halini nede olsa 60'dan sonra çıkar diye sineye çektim.Dakikalar 60-70-80 derken Emre hiç çıkmadı maçın sonuna dek. Deniz'e güvenmeyen hoca, yabancı kontenjanına takılan Josico'yu oyuna alabilmek için kaptanı çıkardığı vakit maç benim için bitti.
Orta sahasını eksiltmemek ve en azından berabere bitirebilmek adına maçı sözde orta saha oyuncusu Emre'yi hoca 90 dakika oyunda tuttu.Muhteşeme yakın oynayan Trabzonspor'un hocası ise maçın son 5 dakikası yiyebilecekleri bir kaza golünü engellemek adına oyuncu değişikleriyle heba etti ve goller beklediğimiz maç başladığı skorla sonuçlandı.
Volkan Demirel'in ellerine sağlık.Ne kadar iyi bir kaleci olduğunu dosta düşmana hatırlattı.Buna da şükür...

Fenerbahçe 0 - 0 Trabzonspor

Hiç yorum yok: