20 Aralık 2008 Cumartesi

kol gibi ! şaka gibi !

kol gibi gol arkadaş. gerisini anlamam. giray bulak fenerbahçe karşısında "o" maçtan sonra kaybetmeye ömür boyu mahkumdur.

şimdi pankart zamanı.. pazar derbiye beraber çıksınlar tek pankartla, masrafa gerek yok !
şaka gibi arkadaş. maçın fazlası eksiği derken liderliği de gördük ya bu futbolla.

başkanın emri var: "yürüye yürüye şampiyon olacağız !"

Konyaspor 1-2 Fenerbahçe

Not: Altına imzamı atarım diye bir klişe vardırya, yukardaki post o klişenin realize olmuş hali. çizgisiz'den şakayla karışık müsade istedim, sağolsun izin verdi.Bende aldım kabul ettim.

17 Aralık 2008 Çarşamba

Kader Maçı


16. haftanın ilk maçında Konya deplasmanına çıkacak Fenerbahçe. Futbol takımı ve Fenerbahçe taraftarı için kabus gibi geçen ilk yarının son maçı lige verilecek aradan sonra Kadıköy'de Trabzonspor'la karşılaşılacağı da hesaba katılınca daha çok önem kazanıyor. Fenerbahçe'nin Konya deplasmanından çıkaracağı galibiyet, Pazar günü karşılaşacak olan İstanbul'un öte yakasının büyüklerinin maçının sonucunada etkili olacaktır. Geçen günlerde bahsettiğimiz Lugano-Edu ikilisinden yoksun çıkacak olan Fenerbahçe için oldukça zor geçeceği aşikar olan maç tam manasıyla iyi oyundan ziyade galibiyetin şart olduğu, 1-0 olsun bizim olsun türünden maçlardan bir tanesi.
Ligin bitmesine bunca zaman, oynanacak onca derbi varken Konya maçıda nerden çıktı diyenler varsa genç Aydın'ın Konya deplasmanında bitime 30 sn varken attığı gol ve ligin sonunu şampiyon getiren parasız pulsuz Galatasaray'ı hatırlatmak isterim.

16 Aralık 2008 Salı

Gordon'u Nah Alırlar


Ben çok güldüm,paylaşmadan olmaz dedim.)

"Gerets'e Rağmen"

Güntekin Onay, Lyon-Marsilya maçının ardından yıllar sonra Lyon hegemonyasından kurtulan Fransa ligi (1. Lyon ile 8. Nice arasında 6 puan var) yorumları arasına tebessüm ederek serpiştirdi postun başlığını oluşturan Gerets'e rağmen tabirini. Gerets'in takımı Marsilya, Lyon deplasmanından puanla dönerek(0-0) Lyon'un farkı açmasını engellemiş oldu. Galatasaray'ı çalıştırırken neredeyse her hafta birileri (Hıncal Uluç,Ömer Üründül,Ahmet Çakar,vs...) takımın Gerets'e rağmen kazandığını söyleyip durdu. O takım ise 2005-06 sezonunu şampiyon tamamladı. Postun başlığını google'da arattım, yaklaşık 1950 sonuç çıktı. Onların arasından en güzellerinden biriyle tamamlayayım yazıyı;

Aziz Üstel (Gerets'e rağmen - Pas Fotomaç): Alın Gerets'i vurun Tigana'ya, sonra da ikisini alın çarptırın Zico'ya ortaya yarım teknik direktör bile çıkmaz. Manisa'da Ersun Yanal, Vestel'e iki maçta 10 gol attırıyor, Fenerbahçe, Sivasspor önünde sapır sapır dökülüyor, Galatasaray ile Beşiktaş'ın oynadığı tepişmeye ilk 20-25 dakika dışında futbol demeye bin şahit ister.

Basklı Ne Ettin


Haftasonu Barça-Real Madrid maçı La Ligayı kapsadığından diğer maçlarda neler olmuş bitmiş ancak bugün izleme fırsatım oldu. Yukardaki iki resim Valladolid-Deportivo maçından kahraman ise Basklı kaleci Aranzubia.
Acele işe şeytan karışır boşuna dememiş atalarımız. Maçın 25. dk sında Deportivo 1-0 mağlupken Aranzubia eliyle hızlı başlatıp Guardado'yu görmeye çalışırken topu Valladolid'li Pedro Lopez'in ayağına atıyor. Nedendir bilinmez oradan kaleye vuracağına pek ihtimal vermeyip ufaktan kalesine dönmeye çalışırken, Pedro Lopez 40 m'den avlıyor. İkinci yarı Pedro Leon'un orta şut karışımı vuruşunu -klişenin hasıdır buda- kapattığı köşeden alınca maçın skoru belirleniyor.

Valladolid 3 - 0 Deportivo

youtube linki

15 Aralık 2008 Pazartesi

Uche nerede?

Bilen varsa banada söylesin...

Edit:cannksk yoruma eklemiş sağolsun...
Sportsworld International Agency - Maç ve kamp organizasyonları, yerli ve yabancı futbolculara menajerlik yapıyor.

Buda ilgili haberin linki.

14 Aralık 2008 Pazar

Acrobat

Zlatan Ibrahımovic

Resim Juve yıllarından ancak postun başlığını anlatan en iyi resimlerden biri.Vücudunun her yeriyle topa hakim olabilien inanılmaz bir adam.