19 Kasım 2008 Çarşamba

Beğenmezük

Fotoğraf Euro 2008 final maçından. Finalist ekiplerin hocaları aynı kareye girmiş bize nazire yaparcasına...
...Tam 10 sene önce 38 yaşındayken bu diyarlardan geçen Joachim Löw'ü de beğenmemiştik, yaş otuz beş yolun yarısı hesabından yola çıkarak hayata tur bindirdiğini varsayabileceğimiz 7o'lik José Luis Aragonés'i de beğenmiyoruz.
Bizi kim beğensin?

Yağmur=Çamur


18 Kasım 2008 Salı

NHL

Başlığa bakıpta buz hokeyinede el attığımız sanılmasın. Bu NHL'nin açılımı farklı; Non Hodgkin Lenfoma.Ağzımızın tadının kaçmasına neden olan son zamanlarda ailemizin başına musallat olan belanın adı.
Bela dediysem korktuğumuzu zannetmeyin. Ailecek Fenerliyiz, elbet bunuda yeneriz...

17 Kasım 2008 Pazartesi

Ciğerimin Köşesi

Ağzımızın tadı kalmadı son zamanlarda, unuttuk damak tadımızdan örnekleri paylaşmayı. Hayli ara verdiğimiz seriye dönme vakti, malum can boğazdan gelir...
Mekanın ismi "Ciğerim Köşesi". Stadı bilenler için numaralı tarafından Kızıltoprak'a giderken ilk ışıkları geçince sağ tarafta,adı gibi köşe başında.
Peşin peşin söylemek gerekirse ben ciğer sevmem, ama buraya gidince büyük bir keyifle ciğer yiyip kendime şaşıyorum. Benim gibi ciğer sevmezlerde düşünülmüş ve damak tadınıza hitap eden birçok lezzeti bulunduran nezih bir aile işletmesi oluşturulmuş.
Gidince Uche'nin selamı var deyin belki işe yarar.)

Solomon "Ateşi" Söndürdü

Raptors , 3 maçlık mağlubiyet serisini Calderon'un sakatlığı sebebiyle ilk 5'te başlayan Solomon'un liderliğinde son verdi. Heat karşısında ilk 5'te başlayan Solomon kariyerinin ilk double double'ını(15 sayı-11 assist) gerçekleştirirken Toronto maçı 107-96 kazandı.
...minumum 82 maçlık uzun maratonun altından Jose Calderon'un tek başına çıkamayacağı gerçeği ve Toronto Raptors kadrosunda Calderon dışında 1 numara oynayabilecek oyuncular arasında (Solomon ve Hırvat Ukic) Solomon'un bariz üstünlüğü alacağı dakikalar konusunda oldukça iyimser düşünmeme yol açıyor demiştim sezon başında King Solomon Vs. Jose Calderon başlığı altında. Çokta bekletmedi bizi Willie.

Taçtan Gol Olur mu?

Olurmuş...
Hatun milletine akıl sır ermiyor. Futboluda alet ettiler gizemli dünyalarına. U17 final maçında karşılaşan Kuzey Kore(DPRK) ve ABD maçında taçtan doğrudan gol olmuş.Video resmin altında.
http://www.fifa.com/newscentre/videos/player.html#ch=u17w08&id=940833