19 Haziran 2008 Perşembe

Portekiz 21:45 Almanya



Çeyrek Finaller Yolda


Turnuvaya firesiz devam eden tek takım Nike.Giydirdiği 5 ülke milli takımınıda çeyrek finale taşımayı başardı.En başarısızı ise Puma.5 takımdan sadece bir tanesi(İtalya) çeyrek finale çıktı.Umbro giyen tek takım olan İsveç son maçta Rusya'ya(Nike) kaybedince turnuvaya veda etmek zorunda kaldı.Adidas ise 5 takımdan sadece 2 tanesini çeyrek finale ulaştırabildi.Benim favorime gelince hala Puma,pardon İtalya.

Alternatif Eşleşme Tablosu

19/06 Nike-Adidas
20/06 Nike-Nike
21/06 Nike-Nike
22/06 Adidas-Puma

18 Haziran 2008 Çarşamba

17

Maçtan sonra KG, Bill Russell' a şimdi napması gerektiğini soruyordu.13. sezonunda ilk şampiyonluk yüzüğünü takmaya hak kazanan bir oyuncunun, nba'de oynadığı toplam 13 sezonda 11 kez bu sevinci tadan dedesine bundan başka birşey sormasıda beklenemezdi sanırsam.

Kollektif Ömer

Ömer Üründül'e duyduğum saygıyı vurguladıktan sonra İtalya-Fransa maçını izlerken yüzüme iliştirdiğim tebessümün müsebbibi olduğu için kendisine teşekkür ediyorum.Pirlo penaltı atışını gole çevirdikten sonra Ömer Üründül hakemin tekrar ettirmesi gerektiğini söylemeye,rahatsızlığını kendine has seslerle ifade etmeye başlamışken; ilk tekrardaki kamera açısı bu hadiseyi görmemizi engelledi benimde içime acabaları serpiştirdi.İkinci tekrarla beraber Ömer Üründül gayet kendinden emin "..bak gördün mü.." şeklinde cümleye başlamışken sesi birden kesildi.18' e kolu bacağı girmiş belki 1-2 kişi vardı ancak hepsi bu kadardı.Allahtan "kremonose" oyunda değildi,yoksa en azından onun girdiğini söylemeye devam edecekti sayın Üründül.

17 Haziran 2008 Salı

Başkan Heryerde



Üstteki resimde takım kaptanı İrfan Tavukçuoğlu başkanı tarafından tebrik edilirken görüntülenmiş. Elindeki ise Masa Tenisi Lig Kupası. Spor kulübü olmak üzerine yazmıştık vakti zamanında, spor kulübü başkanı olmak üzere de yazmak lazım sanırım.

NTV SPOR

NTV Spor 16 Haziran 2008 tarihinden itibaren Kablo TV'de yayına başladı.İstanbul ve İzmir'de C-05 bandından,Ankara'da ise S-10 bandından izlenebilecek olan bu sadece spor kanalı sporseverlere hayırlı olsun...