2 Aralık 2008 Salı

Ne Hınçmış Be...


Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray
"Galatasaray’ın Turkcell Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe’ye Kadıköy’de 4-1 mağlup olduğu maçta teknik direktör Skibbe’nin hatalı kararlar verdiğini belirten Uluç, Arsenal maçında çok kötü bir performans sergileyen Roberto Carlos’un savunduğu bölgenin adeta “maden” olduğunu, ancak Alman çalıştırıcının bunu değerlendiremeyerek yetersizliğini ortaya koyduğunu söyledi. "

Fenerbahçe 2 - 0 Ankaraspor
"Usta kalem Hıncal Uluç hafta sonu oynanan Fenerbahçe - Ankaraspor karşılaşmasını değerlendirdi. Uluç "Aykut hoca, 'Fenerbahçe kazansın' diye elinden geleni yaptı. Niyeti kötü olmayabilir ama bilinç altında ne var bilemem" dedi. "

Fenerbahçe 2 - 1 Beşiktaş
"Geçen hafta Fenerbahçe ve Aragones'in maçın genel görünümüne bir katkı yapacak halinin olmadığını söyledim. Bunu söylerken de Galatasaray derbisi dahil Fenerbahçe'nin kazandığı maçların rakipleri tarafından ikram edildiğini ifade etmiştim. Fenerbahçe maçı kazanmak için hiçbir şey yapmıyor. Yapacak gücü de yok zaten. Ama Fener'in adından korkanlar maçı ikram ediyorlar. Bunu açık açık söyledim. Bu yüzden de dedim ki "Fenerbahçe'nin ne olduğu belli. Mustafa Denizli bunun üstüne çıkarsa kazanır, altına inerse kaybeder ama Mustafa Denizli artık benim bildiğim Mustafa Denizli değil, muhtemelen o da korkacak ve maçı Fenerbahçe'ye verecek." Aynen de öyle oldu."

Yukardaki haber metinleri son 1 aydan derlenmiş Hıncal Uluç yorumları. Fenerbahçe galibiyetlerini her daim rakip antrenörün yetersizliğine bağlayan usta kalem! , 40 yılın başı Avrupa'da kazandığımız maçlarda ise rakibin en kötü döneminde olmasını gerekçe göstermiştir. Son 10 yılda Hıncal Uluç'a göre Fenerbahçe'nin bileğinin hakkıyla kazandığı bir maç varsa söyleyinde bizde öğrenelim...

1 yorum:

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

hınçal bildiğimiz klasik gslı prototipi.