17 Aralık 2008 Çarşamba

Kader Maçı


16. haftanın ilk maçında Konya deplasmanına çıkacak Fenerbahçe. Futbol takımı ve Fenerbahçe taraftarı için kabus gibi geçen ilk yarının son maçı lige verilecek aradan sonra Kadıköy'de Trabzonspor'la karşılaşılacağı da hesaba katılınca daha çok önem kazanıyor. Fenerbahçe'nin Konya deplasmanından çıkaracağı galibiyet, Pazar günü karşılaşacak olan İstanbul'un öte yakasının büyüklerinin maçının sonucunada etkili olacaktır. Geçen günlerde bahsettiğimiz Lugano-Edu ikilisinden yoksun çıkacak olan Fenerbahçe için oldukça zor geçeceği aşikar olan maç tam manasıyla iyi oyundan ziyade galibiyetin şart olduğu, 1-0 olsun bizim olsun türünden maçlardan bir tanesi.
Ligin bitmesine bunca zaman, oynanacak onca derbi varken Konya maçıda nerden çıktı diyenler varsa genç Aydın'ın Konya deplasmanında bitime 30 sn varken attığı gol ve ligin sonunu şampiyon getiren parasız pulsuz Galatasaray'ı hatırlatmak isterim.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it can be a good weekend for Fenerbahçe(Galatasary-Besiktas), but of course it must win its game tonight and it must stop to committ stupid mistakes.
Regards,

http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)