4 Ekim 2008 Cumartesi

Ze Roberto Yetmedi Klinsman'a

Bayern Münih - Vfl Bochum maçı Ze Roberto'nun 2 golüyle 3-1'e geldiği vakit Ze Roberto'yu öne çıkaran bir yazı yazmak için "Ze Roberto Klinsman'ı Kurtardı" başlığını atıp başladım hazırlamaya. Allah'tan elim ağırda ben bitiremeden maçın bütün seyride, benim başlıkta değişti.
Sözde kaptan Van Bommel'in kenarda oturduğu maçta ön libero olarak görev yapan 34 yaşındaki Brezilya'lı maçın hemen başında Bochum'un korner atışında arka direkte çizgiden koluyla çıkardığı top dışında; biri ilk yarının son dakikasında diğeri ise 68. dk'da olmak üzere ceza sahası yayı civarından iki gol atarak maçı 3-1'e taşıdı. Klinsman'da benim gibi düşünmüş olmalı ki 75'e doğru Ze Roberto'yu alkışlarla kenara aldı. Önce Sinan Kaloğlu'nun ara pasıyla şekillenen atakta fark 1'e indi ardından uzaydan gelen ortaya vurulan kafayla skor eşitlendi.
Klinsman ; Ze Roberto'yu kenara alırken akşam keyiften içeceği birayı düşünmeye başlamıştı , kötü kader kederden içirecek bu akşam.

Bayern Münih 3 - 3 Vfl Bochum (Sinan Kaloğlu 1 gol,1 asist)
Vfb Stuttgart 4 - 1 Werder Bremen
Borussia Monchengladbach 1 - 2 Fc Koln
Bayer 04 Leverkusen 0 - 1 Hertha Bsc Berlin
TSG Hoffenheim 2 - 1 Eintracht Frankfurt

Werder Bremen'in mağlup olmasıyla namağlup takım kalmayan Bundesliga'da ilk üçte 1899 Hoffenheim(maç fazlasıyla) , Stuttgart , ve Hamburg var.

Hiç yorum yok: