25 Eylül 2008 Perşembe

Pascal Feindouno Vs. İbrahim Yattara

Yattara'nın futbol yetenekleri konusunda cümle alem hem fikirde olsa ben hoca olsam takımında görmek istemeyeceğin stildeki topçu kim deseler Yattara'yı örnek gösterirdim. İşte o Yattara için son birkaç gündür Katar takımı Al Sadd'ın teklifinden bahsediliyor. Lazio'da bacak kadar boyuyla muhteşem işler yapan Zarate'ninde bonservisine sahip olan kulüp , sakat Tenorio ve cezalı Emerson'un boşluğunu doldurmak için Yattara'yı kadrosuna katmaya çalışıp istedikleri yanıtı alamayınca başka bir Gine'li Pascal Feindouno'yu Katar'a getirdiler.
Al-Sadd 23 Eylül'de transferle ilgili duyuruyu resmi sitesinde yapmış , 10 numaralı formayı eline tutuşturup imza atar gibi yaparken objektiflerede bakmışlar. Fransız ekibi Saint-Etienne ise böyle bir anlaşma olmadığını ve Feindouno ile Nivaldo'nun ( Nivaldo nasıl dahil oldu habere anlamadım) 24 saat içinde kulüplerine geri dönmelerine dair 24 Eylül'de cevaben bir açıklama yayınlamış.
Bosman , Webster derken transfer işlerine akıl sır ermez oldu, ne güzel eskiden kaçırıp topçuyu mesainin bitmesine 5 dk kala ortaya çıkarmış iş bitirici yöneticilerimiz.



Hiç yorum yok: