29 Eylül 2008 Pazartesi

Damir Mrsic

Futbol takımında Alex de Souza ne ise benim için , Damir Mrsic'de basketboldaki muadilidir. İyi Fenerlidir, çok büyük profesyoneldir. Hep çapkınlığından söz edilir ancak 38 yaşında bir adamın üst düzey mücadelenin içinde hala yer alabiliyor olması onun düzenli sporculuk yaşamının kanıtıdır.

Kıymetli ağabeyimizin eski basketbolcu olması ve spor sevgimizden ötürü olsa gerek Damir'i sadece Fenerbahçe değil , Netaş formalı yıllarından beri izlerim. Salsabasket'te muhteşem bir Damir Mrsic yazısı okuyunca o yazıyı ve netaş formalı resmi paylaşmak istedim.

İsimler konusunda yanılma hakkımı saklı tutarak Damir Mrsic'e olan hayranlığımın artmasına katkıda bulununan bir olayla tamamlayayım... Yanlış hatırlamıyorsam bir Fener-Galatasaray maçı. Damir'i Cüneyt Erden savunuyor. Eli sürekli Damir'in belinde savunmayı sürdüren Cüneyt'e birkaç kez eliyle vurarak teması kesmeye çalışan Damir bakıyor ki vazgeçeceği yok Cüneyt'in, (maç kopmuş bu sırada) bir eliyle topu sektirmeye devam ederken diğer elinin baş parmağı ile işaret parmağını birleştirerek yaptığı halkayı Cüneyt'e gösteriyor. Cüneyt'in yüz ifadesi ve olayı hakem Recep Ankaralı'ya şikayet etmesi görülmesi gereken muhteşem bir enstantaneydi. Merak edenler varsa, hakem teknik faulü çaldı ve suç cezasız kalmadı.

Hiç yorum yok: