30 Ağustos 2008 Cumartesi

Amigo musun Başkan mı?

Baros'un imza töreninde Steaua Bükreş maçını da değerlendiren Galatasaray Başkanı (yoksa amigosu mu desek emin değilim) şunları söylemiş;

"Uzun bir maratondayız, bu maratonda kazalar olabilir. Futbol süprizlerle dolu bir oyun. Bizim için de alınan sonuç çok süpriz oldu. İnşallah böyle kazalara bir daha rastgelmeyiz. Futbolun ilahları bizi bazı yönlere kanalize edebiliyor. Galatasaray'da hedefler bitmiyor. UEFA'da mücadele edeceğiz, aklımızdan, hedef olarak Kadıköy'de finali oynamak geçiyor. İnşallah oynayacağız. Yeni hedefimiz bu. Şartlar bizi buraya getirdi. Kadıköy'de final oynamak bizim için çok anlamlı olur."

Büyük ümitlerle son yıllarda yapılan en iyi transferlerle cidden güzel bir takım kuruyorsun, seribaşı olmamana rağmen gayet güzel bir kura çekiyorsun ama karşı yarısahaya zor geçtiğin bir maç sonunda Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyorsun.Önceki sezon ligi şampiyon bitirdiğinden 5,5 milyon euro, ayakbastı parası olarak 5,4 milyon euro'dan oluyorsun ama ertesi gün çıkıp Kadıköy'de final oynamak bizim için çok anlamlı olur diyorsun.Takımın son yıllarda Avrupa'da sürekli kötü sonuçlar alırken sürekli düşüşteyken rakibin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamış bu sene de sen elenirken elini kolunu sallayarak yine Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazanmış sen hala çıkmış o rakibinin üzerinden prim yapmaya çalışıyorsun.

O yüzden soruyoruz; Amigo musun başkan mı?

1 yorum:

Okechukwu dedi ki...

Başkan böyleyken taraftara alınmaya gücenmeye gerek yok.